úterý 14. února 2012

Já a Zoe

všem mockrát děkuji za krásné komentáře, mejlíky i vzkazy. Nesmírně si jich vážím a ženou mě do dalšího a dalšího tvoření. Krásného Valentýna přejeme :-)


21 komentářů:

  1. ooooooooooooooo krásné panenky obě dvě :-)) moc Vám to holky sluší

    OdpovědětVymazat
  2. Panenky máte překrásné a Vy jste zrovna tak krásná ženská :)). Pěkné dny, těším se na Vaše další panenky. ajka

    OdpovědětVymazat
  3. Panenky jsou úžasnééééééé! Nemám slov! Krásného Valentýna.

    Andrea

    OdpovědětVymazat
  4. Budu se opakovat, Markéto - obě dvě jste krásné holky!:-) Proto rostou pod Vašima rukama tak krásné, něžné panenky, protože Vy jste právě tak krásná a něžná!:-) Hezkého Valentýna!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jejda Mili, strašně moc děkuji, teda - se zase červenám, vy jste tak strašně hodná. Moc děkuji :-)

      Vymazat
  5. Budu se opakovat, Markéto - jste obě krásné a něžné holky - proto pod Vašima rukama vznikají tak krásné a něžné panenky! Hezkého Valentýna!:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ano, jsem hodná, mám ráda lidi, ale také odděluji zrno od plev a protože s lidmi pracuji, znám jejich povahy a vím, jaká je dnešní společnost, Markéto! Proto fandím všem lidem, kteří mají nějakého koníčka, něco dělají, přestože to stojí čas i peníze...a ještě dělají lidem radost, jupííí!:-)))) Jen se červenejte, Markéto a taky se radujte, zasloužíte si to!:-))

    OdpovědětVymazat
  7. Markétko moc krásné panenky všechny!!! včetně vás:-)Moc Vám fandím a vždy se strašně těším na novou panenku.Mějte se krásně:))

    OdpovědětVymazat
  8. Maci moc se ti to povedlo,jako každá tvoje práce,nejsou to jen panenky co umíš na 100% na co sáhneš pod tvejma rukama začne zářit,včetně Nelinky a Nikolky i jejich tatínka,je vám co závidět.

    OdpovědětVymazat
  9. Odpovědi
    1. Markétko, Vám to ale slušííííííííííííí a Vaše panenky patří k tomu málu které jsou opravdu povedené, krásné a to proto, protože jsou se vkusem a pečlivostí tvořeny :o) Krásný den MArkéta taky od dvojčat :o))

      Vymazat
    2. jůůů Marki - to je náhodička :-)
      Koukala jsem teď na Váš blog - teda a takových krásných věciček!!!! Šikulka veliká, jen tak dál - ráda budu sledovat :-) mějte se Markétko

      Vymazat
  10. Panenky jsou moje srdeční záležitost a veliká výzva. Tady jsou všechny úúúúžasnééééé!!!!!!!♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  11. Przepiękne te lalki mistrzowskie szycie Gratulacje!!!!!!:)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...